Verhalen uit mijn foodtruck • Christmas Powerwalking XL & Crêpes  van Lenja’s

  Christmas Powerwalking XL & Crêpes  van Lenja’s

  Eerst een heerlijke 10 km powerwalk en daarna zonder schuldgevoel van lekkere crêpes  genieten …. Wie wil dat nou niet ?

  Op 15 december 2019 neemt Carin van @Powerwalkingclub Lelystad jullie mee voor een Christmas powerwalk! 10 km door de frisse december buitenlucht. Genieten van de natuur; samen met de groep, met je kennissen of met je vrienden. We hebben allemaal 1 ding gemeen…. nou… eigenlijk 2 dingen: Wij houden allemaal van bewegen en we zijn gek op Lenja’s Crêpes! Hiervan mag je namelijk ná de inspanning genieten. Zonder schuldgevoel ;-)

  Lees verder...


 • Kennen jullie 't Zusje al?

  Kennen jullie 't Zusje al?

  Ja, ja, ja ! Lenja's heeft uitgebreid. Wij hebben nu twee caravans waarmee wij op jullie feestjes en events voor de lekkerste crêpes, meest verse soep en/of de knapperigste flammkuchen kunnen zorgen! 

  T' zusje is een mooie, omgebouwde Knaus caravan. Met liefde verbouwd, handig ingedeeld en stylisch gedecoreerd zorgt ook deze caravan voor een sfeervolle aankleding op jullie evenementen! 

  Misschien staat ze binnenkort bij jullie? Dan zorgt Lenja's voor een heerlijke catering op maat! 

  Ik heb er nu al zin in! 


 • Dat willen wij toch allemaal: Step 'n Crêpes

  Dat willen wij toch allemaal: Step 'n Crêpes

  Wat een lekkere combinatie!  Steppin Lelystad en Lenja’s Crêpes Corner bundelen hun krachten en hebben samen een sportief arrangement bedacht: Step ’n Crêpes!

  Steppin Lelystad stelt voor dit arrangement haar stoere Kickbikes beschikbaar om voor of na de catering op jouw locatie nog lekker actief te worden. Samen met jouw gezelschap een uurtje steppen, lekker bewegen en van de omgeving genieten! Daar smaken de crêpes meteen nóg beter!

  Voor meer informatie stuur een mailtje of bel Lenja’s !


 • Seabottom festival - Live op Radio Lelystad

  Seabottom festival - Live op Radio Lelystad

  Daar staat mijn foodtruck – voor het knal oranje gebouw – Agora – Lelystad! Lekker vrolijk: knal oranje & turquoise!

  Vanavond is het Seabottom festival 2019 en wij bakken crêpes voor alle festivalgangers die tussen al die mooie muziek en het dansen door weer even trek krijgen.  Super leuk!

  Lees verder...


 • Video: Wassen maar....

  Video: Wassen maar....

 • Flevolandse Zakenvrouw Lenja stelt zich voor

  Flevolandse Zakenvrouw Lenja stelt zich voor

  Voor veel anderen blijven hun wensen dromen. Lenja’s wensen zijn haar drijfveer. Wish it – Dream it – Do it! 

  Zo heeft Lenja in 2016 háár droom uit laten komen: Ze heeft Lenja’s Crêpes Corner, een piepklein restaurant op wielen, opgericht. Met deze foodtruck verzorgt Lenja door heel Nederland high-end catering op allerlei verschillende evenementen, (bedrijfs-)feestjes en partijen. Lenja zorgt niet alleen voor eten op uw event, haar kracht ligt erin een complete beleving neer te zetten: 

  Lees verder...


 • Spannend!

  Spannend!

  Word ik het of word ik het niet… 

  Begin van het jaar heb ik mij aangemeld om mee te doen bij de strijd om de titel ‘Flevolandse Zakenvrouw 2019’. Volgende week wordt er bekend gemaakt welke 3 zakenvrouwen in de categorie zzp door de jury uitgekozen zijn. 

  In de tussentijd had ik een mailtje van de jury gekregen: zij wilden graag nog wat meer uitleg over mij, mijn bedrijf en mijn toekomstplannen. Best lastig om je dromen, je plannen en ideeën op papier te krijgen… ;-) maar ook heel erg leuk om er goed over na te denken en doelen te stellen. Inmiddels ligt mijn 'aanvullende informatie' alweer een tijdje bij de jury… en is het voor mij afwachten… Ik houd jullie op de hoogte! 


 • Video: Liefde gaat door de maag.... Een vrijgezellenfeest in Marknesse

  Video: Liefde gaat door de maag.... Een vrijgezellenfeest in Marknesse

 • Video: Team medische technologie meets Lenja's Crêpes Corner

  Video: Team medische technologie meets Lenja's Crêpes Corner

  Heerlijke crêpes en lekkere soep, wat heb je nog meer nodig na een geslaagd team uitje? 

  Samen heeft team medische technologie de dag gezellig afgesloten op de boerderij van Richard, in Brummen. 

  De foodtruck heeft een mooi plekje op het erf, de Aziatische noedelsoep staat te pruttelen op het vuurtje en de geur van vers gebakken crêpes hangt in de lucht als alle 25 collega’s om 18.30 uur hongerig op de boerderij arriveren. Vandaag heb ik mijn menu uitgebreid met een nieuwe vulling: kaas, salami & tomaten tapenade! ‘Lekker! Een beetje een pizza smaakje!’ 


 • Ei Ei Ei en wij zijn zo blij!

  Ei Ei Ei en wij zijn zo blij!

  Wij hebben groot nieuws! Vanaf nu worden de crêpes van Lenja’s Crêpes Corner alleen nog maar met heerlijke eitjes van boerderij Knook-bio-eieren gemaakt. De kippen hebben op de boerderij veel ruimte, mogen lekker naar buiten, krijgen vers water en biologisch voer! Zo fijn! 

  Lees verder...


 • Rollende keukens tijdens Seabottom Jazz Festival

  Rollende keukens tijdens Seabottom Jazz Festival

  Vandaag had ik een afspraak met Ed Goudriaan, festival directeur van het Seabottom Jazz Festival te Lelystad. 

  Onder het genot van een lekkere cappuccino bij De Eetalage hebben wij het over de catering invulling gehad voor het Jazz Festival 25 mei 2019. 

  Lees verder...


 • 60 + 60 = 120 Catering in Nijkerkerveen

  60 + 60 = 120 Catering in Nijkerkerveen

  Vandaag gaan wij met onze foodtruck naar Nijkerkerveen. Bij Tineke en haar man is het feest: Samen zijn ze 120 jaar geworden. Gefeliciteerd! 

  Lees verder...


 • Liefde gaat door de maag...

  Liefde gaat door de maag...

  Vrijgezellenfeest, lipdub & crêpes ! As good as it gets! 

  Dit belooft een super avond te worden. Marija, de oprichter van ‘Opstaan & Opvallen’, kent mij van twee bedrijfslunches waarvoor zij mij in het verleden had ingehuurd. Nu mocht zij de organisatie van het vrijgezellenfeest op zich nemen. 

  Lees verder...


 • Groothandelscentrum Plantion

  Groothandelscentrum Plantion

  Valentijnsdag staat voor de deur! Bloemen, bloemen, bloemen!!! Daarom houdt groothandel centrum Plantion te Ede een extra Valentijn-koopavond. Zo kunnen alle bloemisten nog even de laatste trends bekijken en de mooiste bloemen shoppen die ze voor hun boeketten nodig hebben!

  Lees verder...


 • Lispeltuut 17 jaar

  Lispeltuut 17 jaar

  Zoals elk jaar wordt de verjaardag van de school op de Lispeltuut  in Lelystad groots aangepakt. Middenruimte leeg, klaslokalen omgebouwd tot speellokalen, fotobooth in de kleine gymzaal, stormbaan in de grote gymzaal, op het podium stellages vol met gesponsorde prijzen die je kan winnen tijdens dé hit van de avond: het ‘Rad van Fortuin’! 

  Leraren, ouders, oma’s en opa’s, stagiaires van het vmbo en de Lispeltuut-kinderen steken hun handen uit de mouwen om alles op & om te bouwen, prachtig in het thema te versieren en alle stands en spelletjes te bemannen.

  Lees verder...


 • Traktatie voor de Flevolandse Zakenvrouwen

  Traktatie voor de Flevolandse Zakenvrouwen

  Het jaar 2019 begint met een bijzondere opdracht! Vanavond staat mijn caravan bij UKJE.NL. Sifra Douma, eigenaar van Ukje, is met haar bedrijf in 2018 dé zakenvrouw van Flevoland geworden. Daarom mag zij vanavond de kick-off voor de strijd om deze titel voor het jaar 2019 starten. En ik sponsor mijn crêpes voor een klein beetje PR :wink:.

  Lees verder...


 • Dit is Lenja’s

  Dit is Lenja’s

  Lenja, dat ben ik: Lenja Tol - de bedenker, oprichter en de drijvende kracht achter Lenja’s Crêpes Corner. Sinds 2016 ben ik met mijn foodtruck onderweg naar de leukste feestjes, festivals, markten, huwelijken, borrels en evenementen in heel Nederland – JULLIE feestjes!

  In mijn kleine vintage Tabbert caravan ben ik helemaal in mijn element. Mijn liefde voor koken en lekker eten is er al van jongs af aan door mijn ouders met de paplepel ingegoten en dat probeer ik natuurlijk te laten zien: met zorg en passie bereid en presenteer ik mijn gerechten. Laat je verrassen door mijn zoete en hartige crêpes met een twist.

  Lees verder...

We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681