Voor elke gelegenheidWelk evenement je ook organiseert, onze foodtruck mag niet missen! Lenja’s Crêpes Corner zorgt bij elk feest voor sfeer, gezelligheid, heerlijke crêpes & more!

In 2016 heb ik mijn caravan omgetoverd tot een sfeervolle, mooie foodtruck! Het is een piepklein restaurant op wielen geworden, waar de heerlijkste gerechten uitkomen. Lenja’s foodtruck en haar crêpes met een twist zorgen bij elk feest, bruiloft, beurs of borrel voor blije en gelukkige gasten. Live cooking met een smaaksensaties van Aardbei tot Zalm… Dat mag je niet missen!

Je kan Lenja’s foodtruck inhuren voor elke gelegenheid! Denk bijvoorbeeld ook aan de catering tijdens een bedrijfsfeest, op een vergaderingen of voor een bedrijfslunch!

Crêpes & soep

Naast onze Franse, dunne pannenkoeken kunnen wij ook voor heerlijke soep zorgen. Als het de locatie toelaat, kom ik met mijn grote heksenketel en stoere vuurschaal en wordt de soep boven het vuur gekookt.

Limonade tap

Lenja’s kan ook voor een mooie limonade & ice tea tafel zorgen. Uit grote 8 liter kannen kunnen de gasten heerlijke home made drankjes met fruit en kruiden tappen. De tafel met de grote glazen kannen is een mooi gezicht en zorgt voor extra sfeer – de lekkere drankjes zijn voor iedereen natuurlijk heerlijk verfrissend.

Lenja’s zorgt voor maatwerk: Stuur een email of bel! voor een perfecte catering invulling op jouw gepland evenement.

We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681