Dit is Lenja’s

1 januari 2019Lenja, dat ben ik: Lenja Tol - de bedenker, oprichter en de drijvende kracht achter Lenja’s Crêpes Corner. Sinds 2016 ben ik met mijn foodtruck onderweg naar de leukste feestjes, festivals, markten, huwelijken, borrels en evenementen in heel Nederland – JULLIE feestjes!

In mijn kleine vintage Tabbert caravan ben ik helemaal in mijn element. Mijn liefde voor koken en lekker eten is er al van jongs af aan door mijn ouders met de paplepel ingegoten en dat probeer ik natuurlijk te laten zien: met zorg en passie bereid en presenteer ik mijn gerechten. Laat je verrassen door mijn zoete en hartige crêpes met een twist.

Crêpes zijn zo ontzettend veelzijdig en dát maakt het nou juist zo leuk! Je kan eindeloos met de ingrediënten voor de vullingen variëren. Zo worden crêpes nooit saai en kan ik ook makkelijk rekening houden met speciale (dieet-)wensen. Vullingen van bijvoorbeeld Oreo & witte chocolade of verse spinazie met geitenkaas, walnoten & honing zijn echte succesnummers - maakt niet uit op welk event ik sta! Bij Lenja’s menu kan je een kleine indruk krijgen welke variaties nog meer echte toppers zijn.

Tevens is het mogelijk om naast de crêpes ook nog een lekkere huisgemaakte soep erbij te bestellen. De soep wordt in een heksenketel boven het vuur bereid! Super lekker & heel erg gezellig!

Heb jij catering nodig voor een evenement? Wil je een foodtruck huren? Elke opdracht vraagt om een andere aanpak om tot een perfecte oplossing te komen. Gaat het om grote groepen, beperkte tijd, dieetwensen of speciale themafeesten? Geen probleem! Graag ga ik deze uitdagingen aan en zorg ik voor een lekkere, tot in de puntjes verzorgde catering. Mijn team en ik hebben zin in JULLIE feest! Wanneer mag mijn piepklein restaurant bij jou staan?


We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681