Flevolandse Zakenvrouw Lenja stelt zich voor

22 mei 2019Voor veel anderen blijven hun wensen dromen. Lenja’s wensen zijn haar drijfveer. Wish it – Dream it – Do it! 

Zo heeft Lenja in 2016 háár droom uit laten komen: Ze heeft Lenja’s Crêpes Corner, een piepklein restaurant op wielen, opgericht. Met deze foodtruck verzorgt Lenja door heel Nederland high-end catering op allerlei verschillende evenementen, (bedrijfs-)feestjes en partijen. Lenja zorgt niet alleen voor eten op uw event, haar kracht ligt erin een complete beleving neer te zetten: 

Heerlijke zoete en luxe hartige crêpes, een schattige vintage caravan die meteen voor een gezellige sfeer op de locatie zorgt én Lenja - helemaal gekleed in bedrijfskleur turquoise – die tijdens het crêpes bakken altijd nog tijd vindt om met alle gasten vrolijk te kletsen.

Waarom Lenja Flevolandse zakenvrouw van het jaar 2019 zou moeten worden?  Haar foodtruck is origineel en de crêpes zijn de besten van Nederland.  Het concept maakt iedereen blij en laat hen even genieten van het  moment. Maar Lenja zou eigenlijk niet Flevolandse zakenvrouw 2019 willen worden vanwege haar lekkere crêpes. Zij is een creatieve denker en ze ziet overal mogelijkheden in plaats van problemen. Lenja meent dat vooral deze instelling en haar verhaal interessant en betekenisvol is. Al die vrouwen die niet durven een eerste stap te zetten om hun dromen waar te maken, die nog een klein duwtje nodig hebben om alle onzekerheid achter zich te laten, deze vrouwen wil Lenja inspireren! Zij is helemaal bij 0 begonnen: op alle gebieden die met ondernemen en met haar foodtruck-business te maken hebben. Toch heeft Lenja in 2016 de eerste stap genomen en geniet ze sindsdien van alle avonturen die op haar pad terecht komen. De verkiezingen tot Flevolandse zakenvrouw 2019 is ook een avontuur dat met zo een eerste stap is begonnen! Even kijken waar dit avontuur eindigt…

Haar boodschap als Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2019 zou zijn:  Wish it – Dream it – Do it! Ga er voor dames!


We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681