Seabottom festival - Live op Radio Lelystad

25 mei 2019Daar staat mijn foodtruck – voor het knal oranje gebouw – Agora – Lelystad! Lekker vrolijk: knal oranje & turquoise!

Vanavond is het Seabottom festival 2019 en wij bakken crêpes voor alle festivalgangers die tussen al die mooie muziek en het dansen door weer even trek krijgen.  Super leuk!

Plotseling wordt er aan de deur geklopt: Radio Lelystad. Of wij tijd hebben voor een klein interview? Natuurlijk hebben wij dat. Daar maken wij graag tijd voor ;-) Of het live uitgezonden wordt? “JA, hartstikke live!”  Oeps… nu kan ik niet meer terug. Ik heb al ‘ja’ gezegd… zonder enige voorbespreking krijg ik een koptelefoon op en een microfoon voor mijn neus: “goed in de microfoon praten – lekker hard en duidelijk” dat zijn de enige aanwijzingen waar ik het mee moet doen. En dan begint het interview met Radio Lelystad! Luister maar!We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681