Traktatie voor de Flevolandse Zakenvrouwen

26 januari 2019Het jaar 2019 begint met een bijzondere opdracht! Vanavond staat mijn caravan bij UKJE.NL. Sifra Douma, eigenaar van Ukje, is met haar bedrijf in 2018 dé zakenvrouw van Flevoland geworden. Daarom mag zij vanavond de kick-off voor de strijd om deze titel voor het jaar 2019 starten. En ik sponsor mijn crêpes voor een klein beetje PR :wink:.

Mijn caravan past NET in de loods op de Apolloweg te Lelystad. Het was millimeterwerk en kostte enige moeite – maar uiteindelijk staat hij er prachtig bij! Alsof hij bij het interieur van Ukje.nl hoort en altìjd op dat plekje staat. Want laat de bedrijfskleur van Ukje nou ook net zo een mooi turquoise zijn als de mijne! :smiley:

Om een uur of 6 arriveren de zakenvrouwen. De voorraad Oreo koekjes en Bounty is gesneden (vrouwen en chocolade…. je kent dat wel :yum: ) en ik sta klaar om heerlijke zoete crêpes te bakken! Eigenlijk is het de bedoeling dat ik “het toetje ben” – nou ja, mijn crêpes dan…. Hahah… maar niemand kan de geur weerstaan en er worden al crêpes besteld voordat het stamppot-buffet überhaupt geopend werd. LEUK! Als special-effect bak ik vanavond de crêpes ook in de bedrijfskleur: turquoise.

Onder het genot van een drankje, verschillende soorten heerlijke stamppot en uiteraard lekkere crêpes kletsen de zakenvrouwen gezellig bij. Veel dames zijn erg gecharmeerd van de crêpes en mijn foodtruck concept. Fijn! Altijd handig om in een netwerk van zakenvrouwen - ergens in hun achterhoofd - onthouden te worden! Misschien rolt er voor mij nog een nieuwe opdracht uit…. Wie weet!
Dan is het tijd voor Sifra’s speech en haar verhaal over hoe Ukje is ontstaan en gegroeid. Inspirerend om te horen, hoe een hoesje voor een versleten eigen kinderstoel het begin was van het bedrijf wat Ukje nu is.

Dan mag ik ‘het podium op’. Alle oren en ogen zijn op mij en mijn verhaal gericht – best spannend. Dus snel de caravan weer in en door met crêpes bakken. Haha.
Om een uur of 9 zet ik de platen uit en begin ik aan de schoonmaak. In mijn hoofd hoor ik Sifra nog praten over “think big” – “do big” en over het aanmelden om mee te doen om zakenvrouw van 2019 te worden…. Mmm…. Misschien even een nachtje over slapen....

We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681