Groothandelscentrum Plantion

12 februari 2019Valentijnsdag staat voor de deur! Bloemen, bloemen, bloemen!!! Daarom houdt groothandel centrum Plantion te Ede een extra Valentijn-koopavond. Zo kunnen alle bloemisten nog even de laatste trends bekijken en de mooiste bloemen shoppen die ze voor hun boeketten nodig hebben!

Wij mogen deze avond tussen de bloemen staan, lekkere crêpes bakken en voor verfrissende drankjes zorgen – zodat het shoppen nog leuker wordt voor iedereen! Zin in!!! Ehhhmmm… nou ja, als de caravan naar binnen kan…. Dat is nog even heel spannend….

Samen met Kitty van Plantion heb ik van te voren alle plannen gemaakt: welke crêpes het worden, wat voor drankjes wij verzorgen en hoe alles mooi in de grote hal komt te staan. Toen kwamen wij erachter dat de deur van Plantion 2.10 meter is. Mijn caravan is 2.07 meter plus wat lichtjes en uitsteeksels aan de zijkanten. :open_mouth: Kitty en ik hebben alles 3 keer nagemeten en wij denken dat het moet passen... maar ik moet toegeven: ik zat wel met een beetje pijn in mijn buik in de auto onderweg naar Ede.

Eenmaal aangekomen koppelen wij de caravan los en proberen wij ons geluk – pfieuw… het PAST! Gelukkig! Handig manoeuvreren wij de caravan langs de bloemen naar zijn plekje midden in de hal. Naast de caravan bouwen wij op de pallets van Plantion een mooie limonade & ice tea tap op. Vier grote, glazen 8 liter kannen gevuld met heerlijke limonade met fruit en lekkere verfrissende ice tea met fruit & kruiden. Het ziet er allemaal heel mooi en sfeervol uit: de caravan, de lichtjes, de grote glazen kannen met rode, gele en oranje limonade met bessen, sinaasappels, limoenen, munt en kaneelstokjes – en bloemen, hele mooie bloemen overal!

Al snel trekken wij met de geur van onze crêpes de eerste klanten en gaat een leuke koopavond van start! Veel gasten blijven aan de grote houten tafel voor onze caravan zitten. Ze genieten even van de rust, de verfrissende ice tea en een crêpe met zalm of spinazie – die zijn vanavond favoriet!! Omdat de keuze zo moeilijk was – en de crêpe zo lekker :wink: – wordt er vaak nog voor een tweede keer besteld. LEUK! Het smaakt blijkbaar goed!

Om een uur of 21 uur zien wij de klanten van Plantion met een grote glimlach vertrekken. Wat heb je ook nog meer nodig dan mooie bloemen, een glaasje verse limonade en lekkere crêpes…. Daar wordt je toch ook gelukkig van! :heart:

Wat een leuke avond!

We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681