Liefde gaat door de maag...

2 maart 2019Vrijgezellenfeest, lipdub & crêpes ! As good as it gets! 

Dit belooft een super avond te worden. Marija, de oprichter van ‘Opstaan & Opvallen’, kent mij van twee bedrijfslunches waarvoor zij mij in het verleden had ingehuurd. Nu mocht zij de organisatie van het vrijgezellenfeest op zich nemen. 

Ook hiervoor wilde ze graag onze foodtruck inhuren. ‘Ik ben fan van jullie foodtruck en jullie crêpes’! Liefde gaat door de maag – dus moet er ook lekker eten zijn op een vrijgezellenfeest! 

Wij vieren de avond in een discotheek in Marknesse – Chez . Het plan was om mijn foodtruck echt ín de discotheek te plaatsen – maar hij paste niet door de deur . Dan maar direct bij de achteruitgang, ook een perfecte plaats. 

Als de ‘bride to be’  arriveert sta ik klaar om voor iedereen crêpes te bakken. De crêpe met zalm, roomkaas, rucola en pijnboompitten is vanavond favoriet en ook de crêpe met Oreo en witte chocolade valt zeker in de smaak! 

Dan is het zo ver om teksten te bestuderen, groepjes in te delen, gek te verkleden en de lipdub op te nemen. Hilarisch! Wat een gezellige avond! 

We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681