60 + 60 = 120 Catering in Nijkerkerveen

3 maart 2019Vandaag gaan wij met onze foodtruck naar Nijkerkerveen. Bij Tineke en haar man is het feest: Samen zijn ze 120 jaar geworden. Gefeliciteerd! 


Tineke kent mij van een feestje van haar dochter, waar ik afgelopen zomer de catering tijdens het tuinfeest heb verzorgd. Nu dus crêpes voor Tineke’s gasten! 

De weersvoorspellingen zijn niet zo best voor vandaag. Weercijfer 2, veel regen en storm, windkracht 6… spontaan wordt de locatie daarom nog snel gewijzigd. In plaats van in de tuin van Tineke wordt het feest nu in het grote tuinhuis van de buren gevierd. Ideaal! Ik sta met mijn foodtruck vóór het huisje; super gezellig.  Tussen 14.00 uur en 17.00 uur bak ik voor de gezelschap van Tineke en haar man lekkere crêpes. Het weer viel gelukkig heel erg mee! Veel gasten kwamen toch bij de caravan staan om het live cooking te ervaren. Altijd gezellig! Tineke had naast de crêpes ook nog wat andere borrelhapjes gemaakt. Thee, koffie en andere drankjes stonden in het tuinhuisje op een buffet. Zo hadden de gasten een compleet verzorgde catering en een geweldig feest. 

Om 17 uur was iedereen uitgegeten en heb ik mijn rollende keuken weer ingepakt. Op naar Lelystad – tot een volgende keer! 

We new friends!


het contact formulier
+31 (0)618807681